AYDIN / BOZDOĞAN - Bozdoğan Anaokulu

May

Okulumuz öğretmenlerinden Muazzez KAYA’ nın katıldığı I'M FINE AT SCHOOL eTwinning projesi başlıyor. Romanya dan Alina Elena Gheorgia ile kurulan proje de 10 Türk ve 7 yutrdışından üye yer almaktadır.

Bu proje ile öğrencilere bilişsel, sosyal-duygusal ve fiziksel sağlığın önemini öğretmeyi, açık havada öğrenmeyi, eğlenmeyi, sınıfı açık alana taşımayı planlıyoruz. Öğrencilerin içeride ve dışarıda kendilerini iyi hissetmelerini hedefliyoruz. Okulu sever ve okulda öğrendiklerini sosyal hayatta uygular. Fiziksel aktivite içeren bir projedir. Öğrenciler 21. sınıfa kadar web 2.0 ve web3.0 araçlarını kendi seviyelerinde kullanabilecekler.

21. yüzyıl becerilerini kazandırmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimizin zeka potansiyellerini fark edip geliştirmelerini, problem ve problemler karşısında hızlı ve doğru karar vermelerini, eleştirel ve sistematik düşünmeyi geliştirmelerini sağlayarak sorgulayan, yaratıcı bireyler yetiştirmeye çalışacağız.

Farklı ülkelerin şehirlerinden kültürel özelliklerini ortaklarla, işbirliği içinde paylaşmak için kurulan proje Mayıs ayı sonunda bitecektir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

CUMHURİYETİMİZ 100. YILI TEMASI İLE KOD HAFTASINDA KULÜP SINIFI ROBOTİK KODLAMA ÖĞRETMENİ AZİZ ERDEN ÖĞRENCİLERİYLE ETKİNLİKLER DÜZENLEDİ.ÖĞRETMENİMİZE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZ SOKAK HAYVANLARINA MAMA DAĞITTILAR. 5 YAŞ A ŞUBESİNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZDE OKUL BAHÇEMİZ İÇİN KÖPEK KULÜBESİ BOYADILAR.